EnglishМакедонски
jovan veljanovski web design

Здраво. Се викам Јован

Јас сум професионален веб девелопер и видео монтажер со повеќе од 15 години работно искуство. Голема пасија ми се дизајнирањето, креирањето на видео содржини и анимации.

Потребен ви е професионален вебсајт, администрирање со сервер или монтажа на професионално видео и анимации слободно контактирајте ме. Секогаш сум достапен за работа на интересни проекти.

Дополнителни полиња на работа ми се веб хостинг сервери (cPanel, VestaCP, Centos Web Panel, Plesk, DirectAdmin etc.), виртуелизација (VMware, Proxmox, XCP-ng, Hyper-V), оперативни системи Linux (CentOS, Ubuntu, Debian, RedHat etc.) & Windows Server.

Услуги кои ги нудам

Веб Развој

Секојдневно светот се движи кон интернет комуникација. Погрижете се Вашиот бизнис да не заостанува зад вашата конкуренција.

Оптимизација на брзина

Во ера кога времето чини пари, секоја секунда е важна. Не ги губете Вашите посетители само заради тоа што Вашиот сајт е спор. Посетителите ќе поминат повеќе време на побрз сајт.

SEO оптимизација

Пребарувањето на Google, Bing, Yandex итн. може да влијае на вашиот бизнис значително. Ако сакате да бидете рангирани на првата страна од пребарувањето ова е вистинското место за Вас.

Графички Дизајн

Графичкиот израз на Вашата компанија или вашиот продукт може да придонесе до поголема интеракција со Вашите клиенти. Потребно ви е изработка на лого, банер, флаер, итн.

Веб Хостинг

Денешниот пазар е полн со опции за веб хостинг, но ефтиниот хостинг неможе да ги задоволи потребите за работата на Вашиот сајт. Моќни сервери со повеќе процесори, меморија и SSD простор.

Видео и Анимации

Во денешно време видео презентацијата е важна алатка за пораст на Вашиот бизнис. Ви нудам квалитетна видео монтажа и анимации со 4К резолуција.

Кој е мојот процес на работа?

Работен процес

1. Подготовка
На почетокот од проектот разговарам со моите клиенти за тоа што им е потребно. Целта ми е да добијам чиста слика на нивните потреби бидејќи само така ќе се развие продукт од кој двете страни ќе бидат задоволни.
2. Дизајн
Откако ќе ја договорам основата со клиентот започнувам со дизајнирање на изгледот на вебсајтот.
3. Развој
Започнувам со креирање на страните една по една и му испраќам на клиентот линк за преглед на процесот. Ова ми овозможува да добијам лесен повратен одговор од клиентот за некои потребни измени.
4. Детали
Откако вебсатот ќе биде завршен во Wordpress го споделувам со мојот клиент каде ќе се погледне детално целата содржина на вебсајтот и ако се потребни корекции да се доправат.

Каков софтвер користам?

Веб дизајн и Видео

Ги користам последните софтверски алатки за сите проекти бидејќи знам дека нема друго нешто подобро за моите клиенти.
WordpressWoocommerceHTML5CSS3Java ScriptGoogle AnalyticsRank Math
OxygenElementorAdobe PhotoshopAdobe IllustratorAdobe Premiere ProAdobe After EffectsVideo Copilot
Sound ForgeRed Giantvm wareProxmoxWindowsLinuxUbuntu

Клиенти

Пристапете ми

Контакт инфо

Потребен ви е професионален веб сајт, администрирање со сервер или монтажа на професионално видео и анимации слободно контактирајте ме. Секогаш сум достапен за работа на интересни проекти.

Контактирајте ме

[email protected]
070 310 434
Обично одговарам за еден работен ден.

Бизнис инфо

Јован Вељановски
ул. 60 бр. 157A Орман, Ѓорче Петров
1000 Скопје,
Македонија
Jovan Veljanovski rocket